Какво ни очаква през Новата година

Ние много обичаме празниците и затова е много странно, че рядко се сещаме за източната Нова година. Може би защото тя няма строго определена дата, и всеки път този празник се отбелязва в полунощ на деня на второто новолуние на зимното слънцестоене. Китайската Нова година се нарича и празник на пролетта.

През 2007 година той e на 18 февруари. Цветът на тази година е червен, а стихията е огън, затова и годината се нарича година на Червената Огнена Свиня.

Какво ни очаква през този година?

Според източния календар ни очаква много благоприятна и перспектива година. През новата година ще ни бъде по-лесно да въплъщаваме всякакви бизнес идеи, творчеството и науката ще бъдат на почит, а хората от нашата планета като цяло ще бъдат щастливи и жизнерадостни. Тази година ще даде шансове за укрепване на
семействата и държавите.

Очаква ни подобряване на материалното ни благосъстояние. През тази година можем да получим по-добра работа и да получим по-високи възнаграждения. Всичко ще подпомага подобряването на материалното ни благосъстояние, тъй като свинята винаги ще намери начин да се подсигури материално.Свинята подпомага развитието на бизнеса и внедряването на нови смели идеи. Но, вземайки решение, трябва да действа, смело и без забавяне. Трябва да вървим напред към своята цел и да вярваме в себе си. Колебанията не са уместни и вредят на делото.

През тази година на преден план излизат такива качества като честност и искреност. Благородният човек винаги ще успее да победи лъжеца и крадеца. Свинята винаги се сдружава с хора, които имат чисти сърца и искрени намерения.

В любовта и семейните отношения трябва да се учим на търпимост и внимание един към друг. Най-нежната проява на чувства трябва да бъде подкрепена с дела. Но само искрените чувства са в състояние да
преодолеят всички трудности и несгоди.

Как да посрещнем Новата година?

Новогодишното облекло и тази година е подчинено на символа на годината.

Свинята обича оранжево и червено. Затова цветовата палитра на новогодишните тоалети е топла и жизнеутвърждаваща от розово, червено, бордо, жълто, морковено до охра и кафяво. Но не е задължително да се обличаме непременно в тази цветова
гама. Може просто да сложим към тоалета си някакъв детайл в тези цветове, например шал, панделка, апликация, бродерия.
Обличайте се така, че да се чувствате комфортно, модно и неотразимо. Свинята обича красивите и ефектни дрехи. Склонна е към лирика и външен блясък.

Как да украсим дома си?

Колкото по-ярка е наредбата в дома ви, толкова повече успех и любов ще привлечете на своя страна през новата година.

Нека в дома ви да има много огнено-червени украшения и оранжеви декоративни елементи. Постарайте се да направите голяма част от декора със собствените си ръце и творчество в чест на тази година.
За създаване на празнична атмосфера можете да направите фруктови композиции от червени ябълки, портокали, като добавите изкуствени цветя, шишарки и елхови клонки. Фантазирайте и създайте нови оригинални украшения на елхата, масата, мебелите.

Свинята обича трудолюбивите и творчески хора. Обича празника и веселието.

Нека да посрещнем новата година с любов, радост и увереност в това, че тази година ще ни подари спокоен и наситен с много приятни събития живот.

Предоставила: Мария от Китай

http://www.vselena.com/kakvo_ni_ochakva.html

1 comment to Какво ни очаква през Новата година

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>