ВСИЧКО ЗА КИТАЙ

中国大观园

от Яна Шишкова и приятели на Китай

март 10, 2013

Покана за три изложения в консулски окръг Шанхай

в категория Българите в Китай, СПРАВОЧНИК

Уважаеми сънародници,

Имаме удоволствието да ви поканим на три изложения, провеждащи се в консулски окръг Шанхай, Китай. Организаторите на събитията са предоставили на българското генерално консулство в Шанхай безплатни щандове, които могат да бъдат използвани от български фирми и организации за представяне на техни продукти, услуги и стоки.

Първото изложение е за висшите учебни заведения и ще се проведе в Шанхай в периода от 27 април до 28 април, 2013 г. Панаирът ще се проведе за девета поредна година. През 2012 г. повече от 50 университета от Китай, Тайланд, Южна Корея и Турция представиха своите програми пред над 35 000 души. В рамките на изложението е организирано представяне на университетските програми и в градовете Суджоу и Ханджоу. Китайските младежи проявяват интерес към програми с обучение на английски език. За повече информация моля посетете: http://www.cheduexpo.org/.

Второто изложение е Китайския международен панаир за технологии ще се проведе в Шанхай в периода 8-11 май. 2013. Павилионите ще бъдат условно разделени на два вида: технологични и организационни. Първият тип павилиони ще представят висококачествени технологии в сферата на био-технологиите, нови енергии, енергоспестяващи технологии и други. Вторият вид ще представят високотехнологични постижения от различни държави, региони, провинции или индустриални институции. За повече информация моля постете: http://www.csitf.cn/

Третото изложение е Панаир на културни продукти, който ще се проведе в град Иу от 27 април 2013 г.. През 2012 г. повече от 3 200 щанда са представили различни продукти: опаковъчни материали, канцеларски принадлежности, спортни стоки, предмети на изкуството и други. Градът се намира на 300 км от Шанхай и 120 км от Ханджоу. В града живеят повече от 13 000 чужденци от над 100 държави. Градът е популярен с организирането на форуми и панаири- средно по 100 форума годишно се провеждат в града. За повече информация моля посетете: http://www.ssofair.com/

Представените мероприятия предлагат идеална възможност за компании и организации в сферата на технологиите, образованието и търговията, които биха искали да навлязат на китайския пазар или търсят чуждестранни инвестиции. Моля потвърдете вашето присъствире до 29 март, 2013 на емайл bulconshan@yahoo.com или bulconshan@gmail.com. Надяваме се да видим предствители на много български компании, за да популяризираме продуктите и производството на нашата родина и в далечен Китай.

Генерално консулство на Република България в Шанхай

404

Creative Commons License
Публикациите, подписани от Яна Шишкова, ползват условията на Криейтив Комънс лиценз.
Всички останали принадлежат на техните автори!

krasota

Търсене:

Категории:

bodypaint

Навигация:

Учете китайски в 138-мо СОУ

Учи в Китай! Виж как.