ВСИЧКО ЗА КИТАЙ

中国大观园

от Яна Шишкова и приятели на Китай

януари 29, 2007

Джеки Чан ще снима 10 филма в Китай

в категория Актьори и Режисьори

03/1/2007

Актьорът Джеки Чан съобщи в интернет сайта си, че има нова филмова компания в Китай. Той подчерта, че ще му трябват повече режисьори за големия проект.
„Скоро стартира новата ми компания в Китай и ще продуцирам 10 филма”, каза Джеки Чан в официалния си сайт. Екшън звездата, който сега снима „Час пик 3”, каза, че планира да използва ваканцията, за да търси таланти и идеи за десетте проекта.
„Трябва да се срещна с новите режисьори. Трябва да чета сценарии и да чуя идеите за повече сценарии. Трябва да се огледам и за режисьори, защото трябва да наема повече за този голям проект”, каза той. Чан също каза, че планира да прави реклама с пенсиониралия се боксьор Джордж Форман в Китай, но не даде повече подробности.
Чан продължава да прави китайско-езични филми успоредно с холивудските си филми. Той скоро пусна екшън комедията „Rob-B-Hood“. Режисираният от Бени Чан филм разказва за група от трима гангстери, които отвличат дете. Джеки Чан е в ролята на Слипър, пристрастен комарджия, който решава да отвлече детето на магнат с идеята да използва откупа, за да си плати насъбралите се дългове. Той предлага на хазяина си (Майкъл Хюи) и на приятеля си Октопода (Луис Ку) да му помогнат.

 

Интернет Медия БИГ.БГ

http://big.bg/modules/news02/article.php?storyid=18144
www.bulgarianpost.com

404

Creative Commons License
Публикациите, подписани от Яна Шишкова, ползват условията на Криейтив Комънс лиценз.
Всички останали принадлежат на техните автори!

krasota

Търсене:

Категории:

bodypaint

Навигация:

Учете китайски в 138-мо СОУ

Учи в Китай! Виж как.