ВСИЧКО ЗА КИТАЙ

中国大观园

от Яна Шишкова и приятели на Китай

март 12, 2013

Фалшиви бременни хит в Китай

в категория ЛЮБОПИТНО

Необичаен продукт се превърна в един от доста търсените в Китай – мнимите бременни кореми, които китайките използват за най-различни цели, пише bTV. Коремите са изработен от индустриален силикон и се продават в комплект от по три броя с различни размери за различните етапи на бременността.

Всеки от трите корема струва от 400 юана (63 долара) до 3600 юана. Интересът е толкова голям, че сайтът за електронна търговия Таобао продава на месец по 300 бройки, предлагани от 70 различни магазина.

Някои от клиентките на този продукт го купуват, за да се правят на бременни, докато изчакват да получат правото да осиновят дете, но не искат обкръжението им да разбере, че не могат да заченат. Други пък носят фалшив бременен корем, докато сурогатна майка износва бебето им.

Някои се правят на бременни, за да познаят предварително част от проблемите на бременността. Други носят силиконовите кореми, за да спечелят някои привилегии, като място в автобуса, пререждане на опашката в магазина или дори безплатен обяд, който отпускат някои магазини за бременните жени. Медици обаче предупреждават, че носенето на силиконово бременно коремче може да предизвика кожни алергии.

http://dete.bg/n/falshivi-bremenni-hit-v-kitaj.8870.html

404

Creative Commons License
Публикациите, подписани от Яна Шишкова, ползват условията на Криейтив Комънс лиценз.
Всички останали принадлежат на техните автори!

krasota

Търсене:

Категории:

bodypaint

Навигация:

Учете китайски в 138-мо СОУ

Учи в Китай! Виж как.